NU OCKSÅ CERTIFIERADE I VERKTYG FÖR UTVECKLING AV INDIVIDER, GRUPPER OCH FÖRETAG

Posted on november 28, 2008 by Maria
Nu kan du också anlita Sverredal & Langen för kommunikations- och ledarskapsutveckling – på individ och gruppnivå.

Medarbetarskapet lika viktigt som chefskapet. Engagerade medarbetare skapar arbetsglädje, ökar produktiviteten och ger lönsammare företag. Vi har verktygen som hjälper ditt företag att utveckla individer, grupper och företag.

Sverre Sverredal och Maria Langen är certifierade i verktygen ”4 Temperament” (tidigare kallat HPTN) och ”LedMed”. 4Temperament är ett samtalsverktyg som används i individ- och grupputveckling. Verktyget lyfter fram personliga egenskaper på ett sätt som gör det lätt att prata ihop sig om individuella skillnader och hur dessa bäst kan komma till sin rätt i ett team.

4Temperament används också i rekrytering och bidrar till goda samtal om hur en sökandes personliga egenskaper kan komma till nytta i den aktuella befattningen.

LedMed är ett utvecklingsverktyg för medarbetarskap, baserat på ledande svensk forskning på området och 25 års praktisk konsulterfarenhet i näringsliv och förvaltning. Verktyget belyser de förhållanden som påverkar medarbetarskapet och ger arbetsgruppen ett bra underlag för att utveckla arbetsglädje och engagemang på arbetsplatsen.

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

-