DRÖMWEBBEN KLUBB 16 JANUARI: VERKTYG FÖR IDÉFÖRÄDLING – EN INNOVATIV PROCESS

Posted on januari 26, 2009 by Maria
Redan den 16 januari körde vi den första träffen för året i Drömwebben klubb. Ämnet för dagen var ”Verktyg för idéförädling – en innovativ process”.
Vi tackar Lena Nellgran, Inspirum Organisation & Ledarskap, samt Harriet Kullberg, IT Ledarna, som bjöd in till i en innovativ process där vi tillsammans kunde pröva olika ”verktyg för idéförädling och andra öppna frågeställningar”. Lena beskrev processens olika skeden, utmaningar och framgångsfaktorer.
Lena Nellgran arbetar sedan 1996 med chefscoaching och ledarskapsprogram, handledning, ledningsgruppsutveckling och som samarbetspartner vid förändringsledning. Lena har lång erfarenhet av internationell marknadsföring och utbildning inom Ericsson och Nokia.
Harriet Kullberg är en van projektledare och innovationscoach med erfarenhet från Ericsson, Celsius och TeliaSonera. Hon har bland annat arbetat mycket med kundvärdesstyrd utveckling av intranät och webbaserade självbetjäningstjänster, men även utveckling av företagsvisioner, strategier och affärer.

Etiketter: drömwebben klubb

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

-