VÄRT ATT SNACKA OM KAOS

augusti 2nd, 2009, klippt ur bloggen snackaomkaos.se

MariaInga kommentarer:
Vän- och familjereaktionerna börjar strömma in. Här följer två kommentarer – känns just nu värt att snacka om kaos…
”Hej! Nu är boken utläst. Kunde inte lägga den ifrån mig… Ni får mvg båda två. Att ni delar med er och berättar så öppet. Kan komma att hjälpa många föräldrar och ungdomar. Har ju hört om alla incidenter under årens lopp och tårarna kom i slutet av boken. Hälsa Angelika och tacka för att vi får ta del av hennes historia. Å hälsa även Sverre som gjort en fantastisk insats som styvpappa. Maria, du har kämpat. Otroligt!! Kram…”
”Trevlig bild (på baksidan av omslaget)! Jodå, jag läste boken samma kväll jag fick den, och lyckades inte släppa taget om den förrän jag kommit till slutet på historien framåt småtimmarna. Mycket som tål att tänka på. Man är ju inte färdig med den bara för att man läst den …”
Hoppas på goda läsarrecensioner från folk vi inte känner också nu när den börjar komma ut på allvar på marknaden!

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

-