PLATSER KVAR TILL KURSEN I KRIS-/SORGBEARBETNING

Posted on september 3, 2009 by Maria
Många människor sörjer någon eller något de förlorat. Det kan vara en vän eller familjemedlem som har råkat ut för en olycka, blivit svårt sjuk, fastnat i ett missbruk eller har gått bort. Det kan även handla om brutna eller dåliga relationer, familjekonflikter och skilsmässor – eller att man har förlorat sitt jobb. Det kan också vara så att du varit med om en olycka eller någon annan krissituation och behöver stöd för att bearbeta händelsen.
Det finns som sagt många olika anledningar till att människor mår dåligt under en period av sitt liv och behöver lite extra stöd för att komma vidare. Oavsett varför du mår dåligt och om förlusten inträffade nyligen eller för länge sedan kan den fortfarande begränsa ditt liv.
Våra kurser är utformade för att bearbeta en situation eller händelse, så att du åter kan delta helt och full i livet. Vi vägleder och ger stöd till alla deltagare som vill göra ett eget krisarbete.
Kontakta oss direkt på krisinstitutet@svelan.se för att anmäla ditt deltagande till våra kurser. Mer information om kris-/sorgbearbetning hittar du också på vår webbplats Svenska Institutet för Kriskommunikation.

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

-