FANTASTISKT GENSVAR PÅ MENTORS FRUKOSTSEMINARIUM

Posted on oktober 19, 2009 by Maria
Dagens föreläsning om ”Snacka om kaos”, på Mentor, blev lyckad. Där var engagerade personer från företag och organisationer som på olika stödjer föräldrar och ungdomar. Och vi fick ett fantastiskt gensvar! En liten inblick från det kan du få av Bengt Mattsson som driver Pfizers miljö- och ansvarsblogg.
Vi vill också passa på och tipsa om Mentors verksamhet. Mentor är en ideell organisation vars uppdrag är att ge ungdomar styrkan att stå emot våld och droger. Genom mentorskap till ungdomar och utbildning till föräldrar bidrar de till att ingjuta framtidstro, motivation och positiv utveckling hos våra ungdomar. Tillsammans med engagerade företag och skolor sprider de kunskap och bildar opinion. En vuxen förebild gör skillnad… Läs mer på Mentors webbplats.

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

-