LADDAD I SWAZILAND

Posted on 1 januari, 2011 by Maria
Tror att vi gillar Sydafrika bättre än Swaziland. Att fira  nyår här var minst sagt intressant. Ingen el. Inget mobilnät, men en skrapig fast telefonlina som vi  ändå lyckades ny fram med en nyårshälsning på. Sen började fyrverkerierna. Dessvärre inte på himlen utan i vårt badrum. 

Det blev en riktig elchock när jag skulle duscha. Det gick inte att ta i kranarna samtidigt som vattnet rann. Laddad fortsatte jag sedan till en god middag i trevligt sällskap. Jag och Sverre Sverredal hurrade in det nya  året med champagne och riktiga raketer – vi har en underbar utsikt från hotellet!

Swaziland  är ett vackert land med sina grönskande berg och dalar. Dessvärre  är människorna mycket fattiga och hårt drabbade av AIDS. Medellivslängden  är 32  år. Tänkvärt… Imorgon  åker vi tillbaka till Sydafrika och fotograferar vidare. Ta hand om er! Gott Nytt 2011!

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

-