NYTT NÄTVERK PÅ GÅNG!

Posted on 2011-01-18 by Maria
Tack för alla intresseanmälningar vi fått som svar på mejlet om vårt nya nätverk! Planeringen pågår nu för fullt och vi räknar med att vara igång redan i mars! I nätverket kommer du att möta ”kollegor” som jobbar med kris, kommunikation, utveckling och förändring. Syftet är att skapa rum för dialog, kunskaps- och erfarenhetsutbyte, i såväl fysiska möten som i den digitala världen.

Genom att medverka och bidra i nätverket kan medlemmarna utveckla sin kompetens på området och därmed också vara bättre förberedda om/när en kris inträffar. Tanken är också att medlemmarna ska kunna sprida kunskapen vidare – som ringarna på vattnet – och underlätta för andra människor och organisationer i olika krislägen. Vill du också vara med, anmäl ditt intresse till info[at]krisinstitutet.se! Programförklaring och medlemsavgift fastställs inom kort.

Senaste inläggen

Arkiv Krisinstitutet

Länkar

Etikettmoln