KRISINSTITUTET STÄLLER UPP FÖR ETT TRYGGARE SÖDERMALM

Posted on 2011-05-20 by Maria
Lördagen den 28 maj kl 12-16 går Söderandans Dag av stapeln på Medborgarplatsen i Stockholm. Det är sjätte året i rad, och i år kommer även Krisinstitutet att finnas på plats och ”snacka kaos” med besökarna.  Besökarna kommer också att kunna köpa boken ”Snacka om kaos!” till specialpris.

Genom att möta människor och samtala kring ”tonårsstrul” och föräldraskap hoppas Krisinstitutet bidra till en ökad trygghet på Södermalm (i Stockholm) . Den som är intresserad av livskrishantering och kriskommunikation kan också få några ”snabba” tips på vägen… 

Söderandan är en verksamhet inom Södermalms stadsdelsområde och är ett nätverk bestående av lokala företag, organisationer, affärer, restauranger, samfund och myndigheter – alla med ambitionen att göra området renare, grönare och tryggare. 

Läs mer om Söderandan - det lokala brottsförebyggande rådet

Senaste inläggen

Arkiv Krisinstitutet

Länkar

Etikettmoln