SÖDERANDANS DAG 

Snacka om kaos på Söderandans Dag Snacka om kaos på Söderandans Dag

maj 20th, 2011, Maria ur bloggen snackaomkaos.se 
Lördagen den 28 maj kl 12-16 går Söderandans Dag av stapeln på Medborgarplatsen i Stockholm. Det är sjätte året i rad, och i år kommer även vi författare till “Snacka om kaos!” att finnas på plats och samtala kring viktiga frågor som ”tonårsstrul” och föräldraskap.

Genom att närvara hoppas vi bidra i Söderandans brottsförebyggande arbete och tillsammans skapa ett tryggare Södermalm. Besökarna kommer också att få möjlighet att köpa vår bok till specialpris. Svenska Institutet för Kriskommunikation, Sverredal & Langen tillsammans med Piknik Förlag.

Söderandan är en verksamhet inom Södermalms stadsdelsområde och är ett nätverk bestående av lokala företag, organisationer, affärer, restauranger, samfund och myndigheter - alla med ambitionen att göra området renare, grönare och tryggare.

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

-