KRISKOMMUNIKATION: 5 SAKER DU TROR ATT DU GÖR MEN INTE GÖR

Posted on 2011-08-21 by Maria
Det är lätt att bli hemmablind. Teorin bakom kriskommunikation är egentligen ganska enkel men vi luras som ledare och kommunikatörer av vårt naturliga mänskliga beteende. Hos oss på Krisinstitutet, den 30 september kl 15.00-17.00, avslöjar Jeanette Fors-Andrée hur…

Jeanette Fors-Andrée har i sju år forskat vid Uppsala universitet kring förändringskommunikation och kriskommunikation. Nu utvecklar hon metoder och verktyg för kommunikatörer, ledare och styrelser. Hon föreläser, bloggar på jeanettefors.se och kommenterar dagsaktuella händelser. Du kan också följa hennes digitala livsflöde, Facebook-sida Bättre förändring och Twitter-konto. 

Vill du vara med på träffen på Södermalm i Stockholm, anmäl dig nu till info[at)krisinstitutet.se! Kostnad: 250 kr + moms. Max 20 personer. Medlemmar i vårt kriskommunikationsnätverk har förtur. Därefter är det ”först till kvarn” som gäller. Välkommen!

Senaste inläggen

Arkiv Krisinstitutet

Länkar

Etikettmoln