KRISKOMMUNIKATION SAKNAS

Posted on 2011-10-04 by Jeanette
Svenska Institutet för Kriskommunikation var representerad på årets POSOM i Karlstad den 3 oktober. Bland 1300 deltagare från polis, räddningstjänst, socialtjänst, skolor, landsting, sjukvårdsenheter från hela landet tog vi del av visa ord från bl a förre statsministern Göran Persson och flera forskare inom katastrof/krisområdet.

Vi kunde konstatera att kriskommunikation endast nämndes under två av dagens sex föredrag och att det finns mycket att göra inom området. Under pauserna var det många som vittnade om behovet av samordning och planering inom området kriskommunikation – i synnerhet som det alltid är många olika organisationer inblandade vid större kriser eller katastrofer.

Senaste inläggen

Arkiv Krisinstitutet

Länkar

Etikettmoln