DRÖMWEBBEN FIRAR FEM ÅR (2012)

augusti 21st, 2012, Maria dromwebben.se
I år fyller boken om Drömwebben 2.0 fem år och det är med spänning vi följer organisationers utveckling av den. Nu finns de tekniska möjligheterna på plats för att varje organisation har möjlighet att utveckla just sina digitala kanaler i linje med verksamhetens krav och användarnas behov.

Genom att komplettera de egna webbplatserna med en närvaro i sociala medier kan alla organisationer nå den vision som – redan 2007 – arbetades fram av ett antal kunniga medarbetare i näringslivet och i den offentliga verksamheten.

Drömwebben är visionen om en gränsöverskridande, kostnadseffektiv och användbar webbplats. Här finns information, funktioner och tjänster som underlättar tillvaron, både på jobbet och privat. Det är en plats där människor kommunicerar, delar kunskap, skapar relationer och löser uppgifter. Här möts medarbetare, kunder och meborgare oberoende av tid, avtstånd och tekniska lösningar.

Vidare om Drömwebben

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

-