HÄR HITTAR DU OSS PÅ FOTOMÄSSAN!

Posted on november 16, 2012 by Maria
Välkommen till BLF:s monter B08:39 på Fotomässan! Förutom bildvisning från Nordkorea berättar vi om våra fotografiska äventyr i det mytomspunna landet, i april i år, under 100-årsjubileet av Kim Il-Sung födelse. I våra föreläsningar delar med oss av personliga betraktelser och reflektioner och bjuder in till dialog. Se aktuella tider i programmet på Fotomässans webbplats.
Ta också chansen att möta BLF:s Staffan Teste och Putte Salminen. Staffan berättar bland annat om vad som gäller och hur du skyddar dig från att bli av med din upphovsrätt. Putte ger ”bra att veta om bildbyråbranschentips”. Se hela programmet på BLF:s webbplats.
Föreläsningarna om Nordkorea genomförs omväxlande av fotografen Maria Langen och filmaren Sverre Sverredal, och fotografen Björn Bergman (styrelsemedlem i BLF). Björn var i landet vid samma tidpunkt som vi. Resorna liknar varandra i upplägg, men genom att vi har olika upplevelser har vi tillsammans möjlighet att ge besökarna flera olika bilder och perspektiv.

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

-