KRISSPEL AFTER WORK

Posted on november 29, 2012 by Maria
Det är kris! En journalist närmar sig med mikrofonen. En paparazzifotograf tar smygbilder. Upprörda ”drabbade” skriker ut sitt missnöje och omvärlden gör sig påmind via både traditionella och sociala medier. Deltagarna är så nära en verklig krissituation de kan vara och får chansen att öva på att kriskommunicera för en organisation. Krisspelet inleds med en föreläsning och avslutas med en utvärdering av deltagarnas kriskommunikationsinsatser.

Boka Krisspel After Work under 2012 och säkra att just ni får del av vårt erbjudande!
Krisspel After Work genomförs enligt:

  • Alternativ 1: Krisinstitutets koncept. Fast pris 20 000 kronor (exkl. moms).

Gäller för bokningar under 2012. 
Plats:  Krisinstitutet på Södermalm i Stockholm.
Max 10 personer. Vardag kl. 16.00-18.30. 

  • Alternativ 2: Skräddarsytt för organisationen. Begär offert.

Krisspelet bygger på innehållet i den nya boken ”Kriskommunikation – Att leda i blåsväder”. Utgivning i december, 2012. Författare: Sverre Sverredal och Maria Langen. Förlag: Sanoma Utbildning. Kontakt och bokning av krisspel

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

-