SVERREDAL & LANGEN BLIR MER MOBILA

Posted on juni 3, 2013 by Maria
Juni har kommit med stormsteg och efter att ha blickat både framåt och bakåt ser vi full verksamhetsaktivitet. Boken ”Kriskommunikation – att leda i blåsväder” (utgiven av Sanoma Utbildning, december 2012) används nu i allt fler organisationers förebyggande och förberedande krisarbete. Sverredal & Langen hjälper till med strategier, planer och övningar. Och kompetensutveckling förstås.

Glädjande nog ser vi också en ökad medvetenhet om vikten av att inkludera kriskommunikation i projekt, kommunikations- och verksamhetsutveckling. Efterfrågan möter vi genom att mer aktivt träda in i roller som projektledare och kommunikationsstrateg.

Att skapa bilder, fotografera och illustrera fortsätter vi med full energi. I juni ställer vi ut tidigare verk på utställningarna ”Frackar” och ”See People World!”. Därefter flyttar vi fokus till nya bildprojekt.
Förändringen ligger i att vi koncentrerar oss mer på bildleveranser än på galleriverksamhet i egna lokaler. Vi gör oss helt enkelt mer mobila och tillgängliga som fotografer!
Boka oss nu, om du vill att vi ska jobba för dig i höst!

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

-