FULL FART PÅ SVERREDAL OCH LANGEN I HÖST!

Posted on oktober 2, 2013 by Maria
Kalendrarna är nu fulla med olika projekt. Vårt jobb består av såväl strategisk kommunikation, kriskommunikationsinsatser och projektledning som fotografering och bildleveranser av alla de slag.

Maria Langen är aktuell med sina nya bilder från Irakiska Kurdistan och de syriska flyktingläger hon besökte i september 2013. Även med ”See People World” – ett projekt med fotoutställningar, föreläsningar och dialog fokuserad kring människor på vår jord. Bilderna har Maria tagit på sina resor runt om i världen där hon har lärt känna människor i olika miljöer och kulturer.

Genom att fokusera på människorna i vår värld – utan att ha någon politisk eller religiös agenda – vill vi ge besökarna / deltagarna / tittarna en möjlighet att göra sin egen resa i ljuset av andra som ofta lever under helt andra förhållanden än vi själva. Bilderna ger möjlighet till inblick i främmande kulturer, reflektioner och eftertanke. Bildupplevelserna väcker inte sällan känslor, frågor och funderingar kring oss själva och vår omgivning. Diskussionerna som sedan uppstår brukar uppskattas lite extra då vi ofta pratar om saker vi inte vanligtvis gör. Sist men inte minst har vi kul tillsammans med dem vi träffar. 

See People World är vårt bidrag i det lilla som vi hoppas leder till att ännu fler människor på vår jord bryr sig om, respekterar och stödjer varandra i det dagliga livet.
Nästa tillfälle då bilder ur See People World visas är på Fotomässan (i BLF:s monter) den 22-24 november.

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

-