REDO FÖR LIVFULL BILDDIALOG PÅ LIDINGÖ FOTOKLUBB

Posted on 24 oktober, 2013 av Maria Langen
Är du en av dem som missar bildvisningen för fotovännerna på Lidingö Fotoklubb och Scandinavian Photo, misströsta inte… Sverredal & Langen kommer att visa bilder igen, bland annat på Fotomässan. Vi är även aktiva i såväl föredrag som i dialogen i traditionella och sociala medier.

Maria Langen: "Genom att fokusera på människorna– utan att ha någon politisk eller religiös agenda – vill jag ge betraktarna en inblick i främmande själar, miljöer och kulturer. Betraktaren kan göra sin egen resa i mötet med människor som ofta lever under helt andra förhållanden. Bildupplevelserna väcker inte sällan känslor, tankar och frågor som mynnar ut i spännande diskussioner med perspektiv på tillvaron.
I aktuella föreläsningar ingår bland annat bilder från Nordkorea – publicerade i Svenska Dagbladet – utställningsbilder från Burma och nytagna bilder från Irakiska Kurdistan. Jag visar även bilder från vår närmiljö och berättar hur jag gör för att fånga ögonblick, uttryck och fotografera människor i främmande land. Liv och rörelse är två ord som karaktäriserar såväl mig själv som mina bilder och mitt sätt att fotografera. Med berättande bilder, vid event och mer strategiska porträttfotograferingar kommer jag bäst till min rätt. Som inspiration och för att slipa tekniken och det kreativa seendet fotograferar jag djur och natur. Välkommen att kontakta mig för fotojobb och bildköp!"

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

-