DIPLOMUTBILDAD I KRISKOMMUNIKATION?

Posted on 2013-11-20 by Maria
Fler och fler ledare och kommunikatörer väljer att gå Krisinstitutets diplomutbildning i kriskommunikation. Dessa diplomerade personer är viktiga kuggar i sina organisationer. De fungerar som drivkraft, stöd och utvecklar sina kollegor inom kriskommunikationsområdet. Genom att jobba strategiskt och metodiskt med kriser kan deras organisationer undvika och parera många kriser som annars hade kunnat bli svårhanterliga. Kriser som ändå uppstår kan hanteras bättre och effekterna lindras.

En god kriskommunikation underlättar beslutsfattande och internt samarbete. Dessutom ökar det externa förtroendet för organisationen när olika individer och grupper ser att medarbetarna tar krisen på allvar – de lyssnar och berättar vad som har hänt, hur de hanterar krisen och vad som händer härnäst.
Vem är diplomerad kriskommunikatör i din organisation? Har ni ingen, kontakta Maria Langen eller Sverre Sverredal direkt på info[at]krisinstitutet.se så utbildar vi er. Nästa kriskommunikationsutbildning planeras till i början av februari.

För de personer som redan diplomerats av Krisinstitutet erbjuder vi nu ett ”steg två”. Det innebär att du – efter att ha genomgått en halv dags kurs – blir godkänd av Krisinstitutet att själv genomföra diplomutbildningar inom din egen organisation.

Kursmaterial för samtliga utbildningar är vår bok Kriskommunikation – att leda i blåsväder (utgiven av Sanoma Förlag, december 2012).

Senaste inläggen

Arkiv Krisinstitutet

Länkar

Etikettmoln