GOD JUL, GOD FORTSÄTTNING OCH GOTT NYTT 2014

Posted on december 30, 2013 av Maria
Efter en hektisk höst – med uppdrag inom projektledning, krishantering och fotografering – vill vi nu önska alla som följer oss ett Gott Nytt År! Samtidigt vill vi passa på och rikta ett tack till våra kunder!
Vi fortsätter som vanligt på det nya året. Fortsätt gärna och följ oss här, på Svenska Institutet för Kriskommunikation eller på Sverres eller Marias blogg. Vi är också aktiva i sociala medier, framför allt Facebook och LinkedIn.
Maria Langen & Sverre Sverredal

GOD JUL & GOTT NYTT 2013
Posted on 18 december, 2012 av Maria
"Vi ses i nya fotouppdrag! Lite annorlunda bilder som förmedlar känslor, liv och rörelse är min specialitet. Det kan vara skildringar från olika delar av världen, bilder från Stockholms stadsliv eller organisationers event. Det kan vara porträtt som berättar en historia eller lyfter fram en människas charm och styrka. Dokumäntära bilder. Reportage. Pressbilder. Mina bilder finns i både tradionella medier, digitala kanaler och sociala medier.  Boka mig som fotograf 2013 redan nu!"
Foto: "Frackar" av Maria Langen

Följ också Sverre Sverredals illustrationsjobb och måleri

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

-