DIPLOMKURS I KRISKOMMUNIKATION I MAJ

Posted on 2014-02-14 by Maria
Nu är det dags för nästa diplomkurs i kriskommunikation! Kursen, som genomförs under fyra dagar i maj, innehåller såväl teori som praktiska övningar. Efter kursen kommer du att ha fördjupad kunskap i hur man driver ett krisarbete i en organisation – innan, under och efter en kris – och hur man kan hantera kriskommunikation internt, externt, i sociala och traditionella medier.

Målgrupp för kursen: Diplomkursen passar dig som ingår i en organisations krisgrupp och/eller har ett särskilt ansvar för krishantering, säkerhet eller kommunikation.
Kursdeltagare: Max 16 deltagare.
Kursdagar: 9,12 och 16 maj (heldagar).
Diplomeringsdag: 26 maj (halvdag).
Plats: Stockholm – lokal meddelas i god tid innan kursstart.
Pris: Priset för kursen – inklusive diplomering – är 20 000 kronor (exklusive moms) per individ.
Kursledare: Utbildningen genomförs av Svenska Institutet för Kriskommunikation, Sverre Sverredal och Maria Langen. Kursansvarig är Sverre Sverredal.
Utbildningsmaterial: Krisinstitutets utbildningar, kurser och diplomeringar bygger på innehållet i boken Kriskommunikation – att leda i blåsväder (Sanoma Utbildning, december 2012).
Kursförberedelser: Läst boken Kriskommunikation – att leda i blåsväder (Sanoma Utbildning, december 2012). Författare är Sverre Sverredal och Maria Langen.
Krav för diplomeringen:

  • Genomgången utbildning i kriskommunikationen enligt utbildning fastställd av Svenska Institutet för Kriskommunikation.
  • Godkänt skriftligt prov inkl. praktisk test i Svenska Institutet för Kriskommunikations regi. Provet ska göras senast 6 månader efter genomgången utbildning.

Anmälan: Du anmäler dig genom att skicka ett mejl till info[at]krisinstitutet.se.
Skriv:
Namn på deltagare
Kontaktuppgifter
Organisation
Fakturaadress

Välkommen!
MVH Sverre Sverredal, Svenska Institutet för Kriskommunikation
ps. Höstens diplomeringskurs i kriskommunikation är planerad till 27, 28 och 29 augusti.

Senaste inläggen

Arkiv Krisinstitutet

Länkar

Etikettmoln