SEE PEOPLE WORLD LANSERAT OCH KLART!

Posted on april 25, 2014 by Maria
See People World-projektet har i dagarna levererats till sina ursprungliga beställare och resultatet delas nu öppet via Maria Langens internationella bildbyrå.

Bilderna kan ses och diskuteras fritt liksom de enkelt kan köpas av intressenter som media och organisationer. Privatpersoner, hjälporganisationer och företag som har engagerat sig i projektet har fått bilderna skickade till sig.

Fotografens och Sverredal & Langens sociala engagemang i samband med uppdragen är därmed avslutade, men bilderna och dialogen lever kvar. Kontakta Maria Langen via e-postadressen maria.langen[at]svelan.se om du är intresserad av visning och dialog om bilderna från ”främmande land”. Nordkorea, Filippinerna, Gambia och Irakiska delen av Kurdistan är del av projektet.

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

-