GALLERI SVERREDAL & LANGEN I NY TAPPNING

Galleri Svelan, september 9th, 2014:
Galleri Sverredal & Langen (även kallat Galleri Svelan) finns nu i ny tappning. Dels i form av en digital bildbyrå men också som ett mobilt galleri som uppträder med traditionella utställningar och bildvisningar på olika platser. Av historiska och nostalgiska skäl har vi låtit den den tidigare webbplats för Galleri Svelan finnas kvar under en tid Information om nya event publiceras vidare på Sverredal & Langens webbplats samt i traditionella och sociala medier. En del av våra tidigare projekt och bilder återfinns också i den digitala bildbyrån på svelan.com.
Välkommen till Sverredal & Langen och vår bildbyrå!

Please note that Galleri Sverredal & Langen is developing the concept of its digital presentation and services. In the future you will find information about exhibions and events directly on our company homepage www.svelan.se, in social media and each indivdual artist’s portfolio, e.g. www.sverresverredal.se. Some projects and photos will be presented and possible to purchase through the Sverredal & Langen digital photo agency and image bank. Welcome!

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

-