DIGITAL STRATEG – NY GRUPP PÅ LINKEDIN

Posted on februari 1, 2015 by Maria
Gruppen ”digital strateg” är till för dig som vill utveckla kunskap genom informationsutbyte och dialog. Oavsett om du jobbar eller pluggar har du en generell eller specifik kunskap inom området som du vill dela med dig av/utveckla tillsammans med andra.
Kanske ett bra verktyg för dig som vill jobba med att guida andra individer, företag och organisationer i den digitala djungeln?
Alla som vill bidra är välkomna att bidra – ledare, medarbetare, konsulter, byråmedarbetare, studenter, lärare, föreläsare, projektledare, experter på sociala medier, leverantörer, utbildningsledare, samarbetspartners, med flera.
Gruppen är skapad av Maria Langen, en av drivkrafterna bakom företaget Sverredal & Langen och Svenska Institutet för Kriskommunikation. Det initiala syftet med gruppen var att hitta och visa goda exempel samt underlätta kontakter mellan olika intressenter – i utbildningssammanhang. Strategiskt och metodiskt arbete för kommunikation och marknadsföring, digitala tjänster och sociala medier, trender och resonemang kring syfte och målgrupper är del av innehållet.
Då fler i vårt professionella nätverk visat ett intresse för kunskaps- och erfarenhetsutbyte i ett större perspektiv provar vi tillsammans denna grupp, januari-mars 2015. Välkommen till LinkedIn – Digital Strateg!

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

-