STRÅLANDE UTVÄRDERING FÖR VÅRT TEAM PÅ NACKADEMIN!

Posted on mars 31, 2015 by Maria
Team Sverredal & Langen har planerat och genomfört kursen Digitala Tjänster, som en del i yrkesutbildningen för Digitala Strateger.

Tillsammans med våra samarbetspartners och gästföreläsare gläds vi nu över det goda resultatet.
Saxat ur feedbackdokument skrivet av Sophia Ahlgren, Nackademin 2015-03-11:
”Överlag ser er kursutvärdering strålande ut! Det är precis så jag som utbildningsledare vill att det ska se ut – det är mycket glädjande att ta del av en sådan här kursutvärdering. Ni har nått upp till målen och i flera fall överträffat dessa. Nackademin har som mål att nå i snitt 4,8 av 6 på kursutvärderingarna. Det är en hög målsättning men också viktigt för oss då det handlar om utbildningarnas kvalitet. Hittills har jag aldrig sett en utvärdering som fått en 6:a på någon fråga så att ni ligger en bra bit över 5 är ett mycket gott resultat!  Ni har överträffat målsättningen både vad gäller att lektionerna var tydliga och lätta att förstå (5,29) samt att de studerande känner att de uppnått kunskapsmålen för kursen (5,48 5,33 5,43). I helhetsbetyg och på frågan om de skulle vilja gå en kurs för samma lärare har ni fått 4,71 i snitt vilket i mina ögon också ett strålande resultat. Jag är som sagt jättenöjd med er insats och tycker att ni ska vara mycket nöjda själva också =)”

Ett stort tack till alla er som på olika sätt deltagit i kursen! Flera av studenterna har redan nu säkrat sin framtid genom bra kontakter och praktikplatser. Om några månader kommer hela den svenska marknaden att få ta del av deras kunskaper kring digitala strategier.
Sverredal & Langen kommer åter till Nackademin i höst. Denna gång till yrkesutbildningen Marknadskommunikatör Sociala Medier, som ansvarig för kursen krishantering.

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

-