I fredags var det premiärvisning för utställningen sidebyside. Utställningen uppmärksammades av Infokorea.se

Intressant fotoutställning om Nord och Syd
Nyheter om Nordkorea   |  26 augusti, 2015
I fredags var det premiärvisning för utställningen #sidebyside av de både fotograferna Maria Langen och Sverre Sverredal på NOX i centrala Stockholm. #sidebyside bygger på fotografier de tog under sin resa till Nordkorea 2012, kompletterade med foton från en resa till Sydkorea i år. Utställningen är öppen den 21-27 augusti.
Maria och Sverre reste 2012 till Nordkorea som turister och hade då ingen tanke på att göra en fotoutställning. Men väl där väcktes intresset allt mer och när de kom hem bestämde de sig för att dela med sig av sina upplevelser.
-Sedan hemkomsten har intresset för utställningar, föreläsningar och samtal kring bilder fotograferade i det mytomspunna landet varit stort, säger Maria.