... NÄR MARKNADSKOMMUNIKATÖRER INOM SOCIALA MEDIER STUDERAR AKTUELLA KRISER

U2, VOLKSWAGEN OCH BARNÄNGEN PÅ TAPETEN NÄR FRAMTIDENS MARKNADSKOMMUNIKATÖRER INOM SOCIALA MEDIER STUDERAR AKTUELLA KRISER
Posted on 2015-09-23 by Maria
På uppdrag av Nackademin utbildar Krisinstitutet framtidens marknadskommunikatörer inom sociala medier i krishantering/kriskommunikation.  I skrivande stund studerar vi aktuella kriser. Vad görs bra och vad skulle kunna göras bättre?
Studenterna söker själva upp de fall de vill titta närmare på. Incidenten som ledde till en inställd och framflyttad konsert för U2 på Globen, kriser relaterade till flyktingsituationen, Volkswagens uppmärksammade fusk med dieselmotorer och Barnängens återkallande av en hudkräm, som kan vara hälsofarlig, är på tapeten.

Senaste inläggen

Arkiv Krisinstitutet

Länkar

Etikettmoln