Vad gör vi egentligen på dagarna?

Posted on februari 15, 2016 by Maria
Sverredal & Langen jobbar strategiskt och operativt. Vi ger stöd till kunder när verksamheter ska förändras eller utvecklas.

Vi ger även stöd till organisationer som vill jobba proaktivt och förebyggande med risker, krishantering som kommunikation. Det innebär i praktiken beställarstöd, projektledning och gränsöverskridande samarbetsprojekt.

Sverredal & Langen är grundare av Svenska Institutet för Kriskommunikation, och vi bedriver utbildnings- och kursverksamhet inom området. På förfrågan genomför vi dialogseminarium, workshops och scenarioövningar i olika branscher och verksamheter. Vi genomför även diplomutbildningar. Mer information finns på Krisinstitutet (In Swedish).

Sist men inte minst är Sverredal & Langen aktiva inom fotografi, illustration och konst. Mer information finns på Sverredal & Langens gallerisajt, www.svelan.com (in English), där vi visar ett axplock av bilder från olika delar av världen – och Sverige. Liv och rörelse, vardagliga ögonblick, event, djur, natur och kultur är exempel på inriktning för innehåll på sajt och utställningar. Då och då bjuder vi även in till bildvisningar, dialog och inspiration.

Vill du veta mer, kontakta Sverre Sverredal eller Maria Langen!

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

-