Stockholm moments  

Svelans bildbyrå har publicerat 100 fotografier på temat Stockholm Moments, av Maria Langen. Bland bilderna finns exemplar utställda på Galleri 67, i Gamla Stan, under en vecka i augusti, 2015. Utställningen genomfördes i samarbete mellan Galleri Svelan och fotogruppen Sekvens. Välkommen in i galleriet på en virtuell titt (svelan.com)

Experience Stockholm moments
100 Stockholm moments photos have been made available for purchasing through the Svelan Image Bureau, Stockholm Gallery, svelan.com (in English). Photographer: Maria Langen. Welcome to make a virtual visit!
Some of the photos have also been exhibited in Galleri 67, in the Old Town of Stockholm, during a week in August, 2015. The exhibition was produced as a co-operation project between photographers in the team Sekvens.