Kom och se fotoutställningen Urban Nature på Galleri 67 i Stockholm 26/5-1/6

Foto: Maria Langen Foto: Maria Langen

Stad och natur ses ofta som motsatser, men egentligen går det ju inte att skilja dem åt. Naturen omringar varje stad, men bryter sig också in i stadsmiljön, med parker, vattendrag och trädkantade alléer som symbol för en välmående stad. 

Samtidigt kan det bli läskigt när den vilda naturen i form av råttor, insekter, rävar och andra djur kryper alltför nära inpå. Trots det tar invånarna med sig naturen in i sina hem, med blomsterplanteringar och terrasser som försöker efterlikna tropiska djungler eller frodiga odlingsmarker. Ett kontor utan växter känns lätt obehagligt. 

Längtan till naturen är stark hos många av oss som bor här, så stadens natur är kanske en dröm tillbaka till det ursprungliga? I utställningen utgår vi från begreppet Urban Nature och undersöker med fotografier vad det kan betyda.

Utställare
Fyra fotografer på temat Urban Nature:
Maria Langen
Monika Sidén
Per Engström 
Mikaela Bexar

Plats
Plats: Galleri 67, Västerlånggatan 67 i Gamla Stan, i Stockholm

Kontakt
För dig som vill veta mer om utställningen, boka privata visningar eller önskar komma i kontakt med fotograferna: 
Per: 072-844 33 01 / pereng@yahoo.com / www.per-engstrom.se
Maria: 070-536 31 05 / maria.langen@svelan.se / marialangen.com 
Monika: 076- 113 24 64 / monikasiden@hotmail.com
Mikaela:

Välkommen!
Fotograferna i utställningen Urban Nature


Fler bilder av Maria Langen finns i Sverredal & Langens virutella galleri - Galleri Svelan