#sidebyside till Folkets Hus i Hargshamn

Nästa stopp för det internationella bildprojektet #sidebyside är Folkets Hus i Hargshamn. 

Bilder från både Nordkorea och Sydkorea 
Besökare får möjlighet att se och samtala kring Maria Langens bilder från ett av världens mest konfliktfyllda hörn. Vi talar om det mytomspunna Nordkorea och det kontrastrika Sydkorea där folken lever sida vid sida - utan att kunna mötas på det självklara sätt vi är vana vid. 
I fokus är koreanska vyer, gatumiljöer och människor i rörelse.

Fotografen
Maria Langen, f 65, är kommunikationsstrateg och skrivande fotograf med bred internationell erfarenhet. Genom denna utställning vill hon bidra till att skapa tid för bildreflektion och samtal om aktuella frågor i vår omvärld.

Utställningsprogram Folkets Hus
Utställningen #sidebyside är öppen under alla aktiviteter som genomförs i Hargshamns Folkets Hus under perioden 4-19 november, 2017.  För dig som vill träffa fotografen bjuder vi in till både vernissage och avslutande seminarium:

  • Lördag 4 november kl 13.00-15.00 - Vernissage
  • Söndag 19 november kl 13.00-15.00 – Seminarium och finissage 

Hargshamn
Hargshamns Folkets Hus ligger vid kusten i Roslagen, på Folketshusvägen i Östhammars kommun. Knappt 2 timmars resa från Stockholm och mindre än 1 timme från Uppsala och Norrtälje.

Välkommen! 
Maria Langen
www.marialangen.com (Galleri Svelan)

Välkommen till fotoutställningen #sidebyside!